22 Травня 2019
Новини

Шок у США: викрадачки задушили вагітну і вирізали з її матки дитину, щоб забрати собі (фото)

Шок у США: викрадачки задушили вагітну і вирізали з її матки дитину, щоб забрати собі (фото)

Мати і дочка заманили молоду жінку на дев’ятому місяці вагітності обіцянкою подарувати коляску.

Злочин, від якого холоне кров у жилах, стався в Чикаго. 19-річну Марлен Очоа-Лопес (батьки – іммігранти з Мексики), яка, перебуваючи на дев’ятому місяці вагітності, не полишала навчання у школі, заманили до себе додому дві жінки, запропонувавши їй через групу в соцмережі Facebook безкоштовно візочок і одяг для новонародженого, передають «Факти».

Коли Марлен приїхала до них після уроків, 46-річна Кларисса Фігероа та її 24-річна дочка Дезіре задушили гостю електричним кабелем. Вони вирізали з її матки дитину, після чого тіло Марлен викинули в сміттєвий бак, який стояв у них на задньому дворі.

Марлен була вагітна другим малюком

Кларисса (син якої помер у 2017 році у віці 27 років) і Дезіре збиралися привласнити хлопчика собі. Однак витягнутий з тіла матері малюк не дихав. Фігероа звернулася в лікарню, стверджуючи, що народила хлопчика вдома, але при пологах виникли ускладнення. Дитина була госпіталізована у вкрай важкому стані. Кларисса встигла оголосити в соцмережі збір грошей на лікування і на можливий похорон.

Кларисса намагалася видати дитину, вирізану з утроби жертви, за власну

Як пише The Washington Post, Марлен зникла ще 23 квітня. Протягом усіх цих тижнів рідні відчайдушно намагалися дізнатися, що з нею сталося. В результаті поліція відстежила переписку Марлен з Фігероа. Після проведення обшуку в будинку тіло Очоа-Лопес знайшли.

Кларисса Фігероа

Заарештовані обидві жінки, а також бойфренд Кларисси Петер Бобак, який допомагав приховати сліди злочину.

Дезіре

Повідомляється, що Марлен була одружена з Джованні Лопесом. Їхньому первістку три роки. Убитий горем Джованні відвідує свого молодшого новонародженого сина в лікарні і сподівається на диво: малюк перебуває в комі. Лікарі вважають, що шансів вижити у нього практично немає.

Марлен та Джованні Лопеси і їхній первісток

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, Фото
В тему