22 Травня 2019
Новини

У Києві через Facebook продавали заборонені препарати

У Києві через Facebook продавали заборонені препарати

У Києві співробітники столичної прокуратури направили до суду справу стосовно злочинної групи, яка займалася продажем незаконних препаратів, до складу яких входили анаболічні стероїди. Продавали свій товар зловмисники через соціальну мережу Facebook.

Злочинці здійснювали свою діяльність з 2017 по 2018 рік. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Як вдалося з'ясувати слідчим, до складу злочинної групи входили три людини, які за допомогою спеціального обладнання виготовляли і продавали «товар». В основі їхньої продукції були сильнодіючі лікарські засоби «метандіенон» і «нандролон», іншими словами - стероїди.

За два роки своєї злочинної діяльності зловмисники встигли продати препаратів на загальну суму понад два мільйони гривень. Товар злочинці продавали на території Києва та області, а в якості каналу збуту використовувалася спеціально заведену сторінка в мережі Facebook.

Тепер всі матеріали справи передані до суду. Зловмисникам загрожує обвинувачення за частиною 4 статті 321 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, виготовлення, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту та збут сильнодіючих лікарських препаратів). Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, київ, facebook, кримінал, ліки, медицина
В тему