21 Травня 2019
Новини

Житель Київщини потрапив у ДТП з гранатою в кишені (фото)

Житель Київщини потрапив у ДТП з гранатою в кишені (фото)

Киянин спричинив аварію з вибухівкою в кишені.

Водій Mercedes не впорався з керуванням і потрапив у яму, після чого авто загорілося. На місці події працювали рятувальники та працівники поліції. Коли обгорілу машину вже вантажили на евакуатор, чоловік почав поводитися зухвало та чинити опір поліцейським, передає «Київ оперативний» із посиланням на обласну поліцію.

Порушником виявився 36-річний киянин, який на сьогодні проживає у селі Мархалівка Васильківського району Київської області. За злісну непокору співробітникам поліції на водія склали адмінпротокол за статтею 185 КУпАП  і доставили до відділку.

Під час поверхневого огляду у кишенях одягу чоловіка виявили і вилучили гранату РГД-5 із запалом, пістолет ТТ та вісім набоїв.

Встановлено, що молодик уже мав проблеми із законом за незаконне зберігання зброї та неодноразово порушував ПДР.

Пошкоджений автомобіль, номери на якому виявилися «липовими», поміщено на майданчик тимчасового тримання як речовий доказ. При проведенні невідкладного огляду транспортного засобу поліцейські вилучили з багажника ще чотири пари різних держномерів.

Також провели огляд за місцем проживання водія. Там правоохоронці вилучили дві димові шашки та набої. Усю вилучену в чоловіка зброю відправили на відповідні експертизи.

За фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Працівники поліції з’ясовують походження держномерів, зброї та боєприпасів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, НП, Фото
В тему