21 Травня 2019
Новини

На чому буде їздити Зеленський

На чому буде їздити Зеленський

Головною подією цього тижня стала інавгурація Президента України Володимира Зеленського. На саму урочистість Зеленський прийшов пішки.

На чому ж далі буде їздити новообраний очільник держави припустив Автоцентр.

Народний варіант 

Володимир Зеленський неодноразово підкреслював свою відмінність від звичного способу українських політиків-багатіїв, які виставляють свій статус на показ. Тому в ексклюзивній люксовій іномарці ми навряд чи його побачимо. З іншого боку, автомобіль в кортежі президента повинен бути солідним. У цій ролі легко уявити Toyota Camry 70. А для охорони - наприклад, бюджетний кросовер Рено Дастер.

Класичний варіант

Якщо припустити, що Зеленський перестарається в створенні образу «людини з народу», то президента можна буде представити на чомусь вітчизняному. Наприклад, на ZAZ Lanos чорного кольору (для солідності). Звичайно, це дуже малоймовірний варіант.

Реалістичний варіант

На службі урядового апарату дуже багато автомобілів Mercedes S-class, серед яких і броньовані авто, куплені ще Петром Порошенком. Дуже реалістичний варіант, що Зеленський буде користуватися саме цими машинами. Тим не менш, людина на посту президента повинна бути в безпеці. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, Таблоїд, президент, володимир зеленський
В тему