21 Травня 2019
Новини

«Буду вбивати ваших дітей!»: Харковом бігає неадекватна жінка

«Буду вбивати ваших дітей!»: Харковом бігає неадекватна жінка

У Харкові неадекватна жінка б’є дітей на дитячих майданчиках.

Після нападу на одну з перехожих із дитиною була викликана поліція, яка затримала агресорку.

Про ситуацію у Facebook написала постраждала Яна Сажнева. За її словами, затримана погрожувала вбивати дітей.

«Ось ця мадам бігає дитячими майданчиками і б'є дітей! Сьогодні стояла на зупинці, чекала маршрутку, син відійшов із другом на декілька метрів на тренажери, прибіг через 3 хвилини: «Там якась ненормальна нас прогнала матами звідти». Я виглянула з-за зупинки і бачу, що ця істота мчить на нас, вдарила мого сина, ляпаса зарядила, я її відштовхувала, кричала на неї, у мене істерика, син побілів від жаху...» — розповіла жінка.

«Не могла від неї піти, вона кидалася. Син втекти встиг, я ні — вона і мені зарядила гарненько в скроню, поки я намагалася викликати поліцію. Люди дивилися, двоє чоловіків не витримали і кинулися на неї, відтягли від мене, жбурнули її на траву. Кидалася вона ще на одну дівчину і її сина 3-4 років», — пише потерпіла.

Поліцейські викликали бригаду швидкої допомоги.

«Вона кричала, що декілька днів її потримають і вона прийде вбивати наших дітей! Відвезли її, 4 людини написали заяви. Торік вона теж кидалася на дітей, мам. Були зняті побої і передано все в поліцію, але справа далі не пішла. Вона знову бігає майданчиками і лупасить дітей, плюється, мати такі... Страшно, а якщо завтра повернеться з ножем, цеглою, палицею... Я в шоці!» — написала Сажнева.

Місцеві жителі в коментарях впізнали нападницю і стверджують, що це вже не перша її витівка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, харків, бійка
В тему