20 Травня 2019
Новини

Депутату Волиньради погрожували пістолетом і намагалися «віджати» автомобіль

Депутату Волиньради погрожували пістолетом і намагалися «віджати» автомобіль

До будинку 47-річного жителя Каменя-Каширського, депутата обласної ради, 20 травня вранці проник невідомий чоловік та, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, намагався викрасти його автомобіль.

Поліція за фактом замаху на незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з погрозою застосування насильства, вчинене з проникненням у приміщення, розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України,  повідомляють у СК ГУ НП у Волинській області.

Про подію поліцію по сьомій годині ранку повідомив господар. На місце одразу ж виїхали  керівництво поліції області, місцевого відділу поліції, криміналістична лабораторія та слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що зловмисник проник у помешкання місцевого жителя та, погрожуючи застосуванням насильства, намагався викрасти його автомобіль. Однак, правопорушник не зумів виїхати з подвір'я й втік. Заявник та члени родини не постраждали.

Поліцейські ввели в дію операцію «Сирена». Проводять всі необхідні заходи з метою встановлення осіб, причетних до скоєння цього злочину та притягнення їх до відповідальності. У ході досудового розслідування будуть встановленні всі обставини правопорушення та мотиви його скоєння.

Санкція цієї статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, кримінал, кримінал, депутати
В тему