20 Травня 2019
Новини

Зовсім не бідний: за годину до інавгурації Зеленський оприлюднив нову декларацію

Зовсім не бідний: за годину до інавгурації Зеленський оприлюднив нову декларацію

Сьогодні, 20 травня, за годину до своєї інавгурації Володимир Зеленський опублікував нову декларацію.

У цій версії декларації про доходи за 2018 рік вже вказано віллу в Італії за майже 89 мільйонів гривень. Такі дані подані на сайті Національного агентства із запобігання корупції.

Зеленський задекларував кілька квартир у Києві, квартиру дружини в Криму на майже 130 кв. м та низку нерухомості за кордоном.

Зокрема, у президента з дружиною Оленою є квартира у Великій Британії на 91 кв. м та житловий будинок в Італії на 413 кв. м. Будинок Зеленські придбали у 2015 році за 88,6 млн гривень, а квартира у Британії їм коштувала більше 42 млн грн.

Серед іншого у подружжя є по кілька коштовних годинників марок Roleх, Piaget, Bovet, BREGUET, Tag Heuer; автомобілі – LAND ROVER, MERCEDES-BENZ, BMW.

Зеленський задекларував 3 винаходи, 3 – корисні моделі, 25 – торгових марок чи комерційних найменувань.

Він з дружиною є кінцевим бенефеціаром ТОВ «КІНОКВАРТАЛ», ТОВ «СТУДІЯ КВАРТАЛ – 95», ТОВ «ЗЕЛАРІ ФІШ», Aldorante Limited, Vilhar Holdings Limited, Film Heritage inc, San Tommaso S.R.L., Megiritano Ventures Ltd.

У декларації за 2017 рік Зеленський не вказував цілий ряд статків. Згодом суспільство змусило його задекларувати скандальний офшор з російськими грошима.

Віллу в Італії він наважився задекларувати лише зараз. Володимир Зеленський володіє 15-кімнатною віллою в італійському місті Форте-дей-Мармі. Цікаво, що цей курортний населений пункт облюбували російські олігархи (Роман Абрамович, Олег Дерипаска, Михайло Прохоров та інші), які також мають там свої маєтки,

Нагадаємо, що Володимир Зеленський обіцяв оприлюднити декларацію за 2018 рік після другого туру виборів, однак зробив це лиише зараз.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, декларація, президент, володимир зеленський, гроші, вибори
В тему