20 Травня 2019
Новини

При Володимирі Зеленському на Україну чекають великі зміни – астролог

При Володимирі Зеленському на Україну чекають великі зміни – астролог

Відомий в Україні астролог Влад Росс розповів про те, що при новому президентові Володимирі Зеленському на країну чекають великі зміни.

Астролог заявив, що в Україні почнуться дуже великі реформи, і вони триватимуть близько 7 років – пише Антикор.

«По-перше, буде справжня війна з олігархами. Країна справді перетвориться з олігархічної моделі в соціальну, де кожен з нас зможе відчувати себе людиною.

Процвітатиме і воскресати середній бізнес, тобто буде все більше людей із середнім достатком. І, нарешті, почнеться тенденція повернення наших людей з-за кордону», - розповів Влад Росс.

Крім того, він підкреслив, що в країні проведуть великі реформи в сфері нанотехнологій і комп'ютерних технологій. Уже в самий найближчий час Україна стане космічною державою.

Будуть стрімко розвиватися сільськогосподарська галузь і авіаційна промисловість, країна вийде на новий виток розвитку і буде процвітати.

Також астролог прогнозує, що через 7 років відбудуться серйозні оновлення на політичній арені. Влад Росс запевняє, що політичні діячі та чиновники, що займали свої посади протягом багатьох років, обов'язково підуть у відставку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, володимир зеленський, президент, прогноз астрологів
В тему