20 Травня 2019
Новини

Втратити все через секс: американському мільйонерові загрожує в'язниця за зв'язок з підлітком

Втратити все через секс: американському мільйонерові загрожує в'язниця за зв'язок з підлітком

Американському мільйонерові Стівену Бредлі Меллу загрожує до п'яти років в'язниці за секс з 15-річною дівчинкою.

Зв'язок президента брокерської компанії W.H. Mell Associates зі школяркою тривала кілька місяців в 2017 році. Вони познайомилися, коли мати жертви (її ім'я не повідомляється), попросила Мелла, який мав ліцензію льотчика, навчити її дочку кермувати літаком, - повідомляє Mycentraljersey.

Стівен спілкувався з дівчинкою через додаток SnapChat. В ході листуванні Мелл питав свою співрозмовницю, чи вміє вона займатися оральним сексом. Після цього, чоловік (якому на той момент виповнився 51 рік) і дівчинка-підліток неодноразово зустрічалися і вступали в інтимні стосунки. У тому числі - на борту приватного літака Мелла. При цьому Стівен включав автопілот.

Меллу належить будинок в престижному районі Нью-Джерсі вартістю майже чотири мільйони доларів, а також два літаки і вертоліт. Він одружений і у нього є троє дітей. Мільйонер активно займався благодійністю і громадською роботою, входив до ради директорів однієї з шкіл. Він також заснував свій власний фонд Air Lifeline, який допомагав нужденним сім'ям з дітьми дістатися повітрям в будь-яку точку країни, щоб отримати необхідне лікування в медичних установах.

Тепер репутація Стівена Бредлі безнадійно зіпсована. Його дружина вже подала на розлучення. Сам Мелл, випущений під заставу в мільйон доларів, проживає зараз в будинку своєї матері.

Адвокат мільйонера каже, що його клієнт з 2011 року перебував у стані сильної депресії - після того, як двоє його друзів загинули під час аварії на вертолльоті, який належав Меллу. На матч з гольфу повинен був летіти сам Стівен, але в останній момент у нього змінилися обставини і довелося відмовитися від поїздки. В результаті він запропонував одному знайомому зайняти його місце. Після загибелі друзів Мелл відчуває гостре почуття провини і звернувся за допомогою до психіатра, який призначив курс лікування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, НП, секс-скандал, сша, кримінал, гроші, діти
В тему