16 Травня 2019
Новини

Принц Гаррі розповів, як почувається в ролі татуся

Принц Гаррі розповів, як почувається в ролі татуся

Онук британської королеви про враження від батьківства.

6 травня сталася одна з найбільш очікуваних подій серед шанувальників британської королівської сім’ї: принц Гаррі і його чарівна дружина Меган Маркл стали вперше батьками. У пари народився хлопчик Арчі-Гаррісон, передає «24 канал».

Так, днями новоспечений татусь принц Гаррі заговорив про батьківство під час візиту в дитячу лікарню в Оксфорді. Чоловік Меган Маркл зізнався, що тепер він не уявляє своє життя без малюка.

Гаррі сказав, що звикає до дитини і до того, як Арчі вписується в сімейне життя. Гаррі запитав мене, як у нас минав «період капризів», який у більшості дітей триває перші десять тижнів. Він сказав, що вони з Меган уже звикли до Арчі настільки, що він уже не уявляє, як раніше жив без нього», – розповіла журналістам матір одного з дітей у лікарні.

Додамо, що принц Гаррі був разом з дружиною під час пологів. А після народження він вийшов до журналістів, повідомивши, що мама та малюк є здоровими і це був чудовий досвід у його житті.

«Це найдивовижніший досвід, який я будь-коли переживав у житті! Як будь-яка жінка народжує – це поза розумінням», – додав принц. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Україна, Таблоїд, принц гаррі, меган маркл, Відео
В тему