16 Травня 2019
Новини

Все заради селфі: на Запоріжжі втопилося двоє дітей

Все заради селфі: на Запоріжжі втопилося двоє дітей

У Запорізькій області у зрошувальному каналі втопилося двоє учнів 6 класу.

Стоячи на краю зрошувального каналу, вони намагались зробити яскраве селфі, однак попадали у воду, - повідомили у поліції області.

«15 травня до чергової частини Михайлівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району, поблизу залізничної платформи, в зрошувальному каналі виявлено трупи малолітніх 2007 та 2006 років народження», - повідомили в поліції.

Як стало відомо, діти намагалися зробити селфі-знімок, стоячи на краю зрошувального каналу. Послизнувшись, хлопці впали у воду, внаслідок чого загинули. Тіла дітей оглянуто та направлено до моргу. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією «Нещасний випадок».

Працівники ювенальної превенції Запорізької області звертаються до батьків із проханням більше уваги приділяти дітям та слідкувати за їхніми розвагами. Також правоохоронці просять неповнолітніх бути більш обережними, не ризикувати і відмовитись від небезпечної фотозйомки.

Ми писали про туриста, котрий стрибав на самісінькому краю обриву. Проте наслідки такої розваги виявилися плачевні. Він бачить, що в землі пішла тріщина і шматок ґрунту ось-ось обвалиться, однак і не думає зупинятися. Йому весело. На відео потрапив і момент, як претендент на премію Дарвіна летить униз, намагаючись втриматися за край урвища, який осипається, але безуспішно. Турист поплатився за свою легковажність, пролетівши шість метрів униз і опинившись у бурхливих водах річки.

А у Демократичній Республіці Конго один з волонтерів національного парку Вірунга опублікував селфі з горилами, яке набрало величезну популярність в мережі.

Натомість молода дівчина азійської зовнішності заради ефектного знімка поклала собі на обличчя живого восьминога. І одразу ж поплатилася за свій потяг до неординарних селфі. Спрут своїми мацаками присмоктався до лиця бідолахи з такою силою, що їй довелося віддирати головоногого від себе із великою сило.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, суспільство, діти, селфі, нещасний випадок, смерть, запоріжжя
В тему