16 Травня 2019
Новини

Знамення: В Італії та Аргентині одночасно узріли в небесах Христа (фото)

Знамення: В Італії та Аргентині одночасно узріли в небесах Христа (фото)

Жителі двох країн одночасно відзняли у небі образ Сина Божого.

В Італії та на іншому кінці світу, в Аргентині, практично одночасно зняли в небі зображення, що нагадують образ Ісуса Христа, передають «Факти».

Так, фотограф-любитель Моніка Арамайо сфотографувала над аргентинським містом Сан-Сальвадор-де-Жужуй хмарну фігуру, що нагадує знамениту статую Христа-Спасителя в Ріо-де-Жанейро. Однак думки соцмереж розділилися. «Особисто я бачу промені сонця, що проникають крізь хмари. Але люди бачать те, що хочуть побачити», – написала одна жінка.

Хтось вбачає у цій фігурі знак згори: одним він вселяє надію, іншим видається зловісним. А хтось і взагалі певен, що це результат фотошопу.

Тим часом фотографію, яка також разюче нагадує знамениту бразильську статую, опублікував італійський художник Альфредо Ло Брутто. Хмари і сонячні промені в сукупності утворили фігуру, що схожа на лик Ісуса Христа. «Я був зачарований цим видовищем. Не часто ділюся фотографіями в соціальних мережах, але коли я зробив цю, то відразу відчув бажання показати її людям, адже вона дуже красива», – наводить слова художника видання Express.

«Це дійсно виглядає, як Ісус – голова, руки... Вітаю», – писали в коментарях до посту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Україна, Фото
В тему