16 Травня 2019
Новини

У Києві ворони напали на дітей у дитячому садку

У Києві ворони напали на дітей у дитячому садку

У Києві дорослі ворони напали на дітей у дитячому садку. Причиною нападу стало те, що з гнізда на території дитсадка випало вороненя і дорослі птахи атакували дітей як можливу загрозу.

У столичному дитячому садку №56 ворони напали на малолітніх вихованців повідомили у Київській службі порянку. 

«На вулиці Миколаєва з гнізда, розташованого на території дитсадка, випало вороненя, після чого дорослі птахи почали нападати на дітей. Для порятунку дітей від ворон на місце прибув КАРС «Київська служба порятунку». Оскільки в гнізді залишалося ще два злітки і ситуація могла повторитися, на наполегливе прохання директора дитсадка гніздо було демонтоване спільними діями рятувальників, а пташенята передані в притулок «Місячна долина», – йдеться в повідомленні.

Як повідомило видання Сьогодні, рятувальники відзначили, що пташенят довелося забрати, бо на території дитсадка не знайшлося відповідного дерева, куди б можна було перевісити гніздо, щоб виліт злітків і подальший захист їх воронами не створював загрози для людей.

Також наголошується, що така ж ситуація повторилася на території дитсадка в провулку Межовому.

«На місце виїхали другі екіпажі КАРС і Команди порятунку тварин. Але в цьому випадку ворони самостійно вивели злітків з території, гнізда були порожні», – уточнили рятувальники.

Рятувальники нагадали, шо в період з березня по червень ворони особливо агресивні, бо тоді вилуплюється нові вивотки птахів.

Нагадаємо, що на проспекті Науки в Києві ворони напали на жінку і дзьобами пошкодили їй голову. На місце незвичайної НП виїжджали медики, жінку госпіталізували.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП, ворони, напад, діти, київ
В тему