15 Травня 2019
Новини

Олег Винник дав грандіозний концерт у рідному селі (фото)

Олег Винник дав грандіозний концерт у рідному селі (фото)

Такого Червоний Кут на Черкащині ще не бачив.

Популярний український співак Олег Винник на кілька днів перервав закордонні гастролі і повернувся в рідне село Червоний Кут Черкаської області, пишуть «Факти».

Тут він народився і виріс, закінчив школу і поїхав 30 років тому, рідко буваючи вдома. Знаменитий артист уперше за своє 45-річне життя вирішив дати концерт для земляків.

Для невеликого села виступ зірки став грандіозною подією. На безкоштовний виступ просто неба з’їхалися старе й мале з усієї області. Загалом зібралося близько 30 тисяч глядачів, чого село досі не бачило. Свій концерт на малій батьківщині виконавець присвятив пам’яті батьків.

«Уперше в житті, в свої 45 років, я даю концерт у рідному селі. Для мене це дуже відповідально і, не приховую, непросто і трепетно. Я виріс на цій землі, 30 років тому звідси виїхав. Щоразу, приїжджаючи в гості до батьків, мріяв заспівати у себе вдома, для своїх земляків. І сьогодні, на концерті пам’яті найрідніших мені людей, я серцем відчував їхню присутність тут», – поділився емоціями Олег Винник.

Відкривали вечір місцеві музичні колективи. Олег Винник з’явився на сцені о 20:30 і буквально з першої пісні «занурив» глядачів у вир емоцій. Атмосфера на стадіоні біля місцевого Будинку культури панувала піднесена і сімейна. Душевні пісні «Мати каже правду», «Мої батьки» люди слухали зі слізьми на очах, підхоплювали кожен рядок. Публіка тричі викликала зоряного земляка «на біс».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Фото
В тему