15 Травня 2019
Новини

На Одещині в машині живцем згоріла дворічна дитина

На Одещині в машині живцем згоріла дворічна дитина

Одеські поліцейські розслідують факт смерті маленької дитини.

Трагедія сталася в одному із сіл Білгород-Дністровського району, повідомляють у Facebook «Вартові Еспресо», посилаючись на місцеві правоохоронні органи.

Під час пожежі, яка спалахнула в авто, загинула дворічна дівчинка, яка перебувала в салоні транспортного засобу. Причини та обставини смерті дитини встановлюють слідчі.

Повідомлення про те, що в легковому автомобілі загинула дитина, надійшло до чергової частини Білгород-Дністровського відділу поліції. Правоохоронці на місці події встановили, що внаслідок пожежі загинула дворічна донька власника автівки, яка перебувала в салоні. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

«Як розповів 27-річний батько дівчинки, вранці він разом із донькою їздив на автомобілі у справах. Повернувшись додому, вийшов з дитиною з машини, сам пішов у будинок, а дівчинка залишилася на подвір’ї без нагляду дорослих. Коли через декілька хвилин батько визирнув у вікно, у дворі доньки не було. Тоді він вийшов з будинку і побачив спочатку дим у салоні автомобіля, а відкривши двері – полум’я на пасажирському сидінні. Там же виявив і бездиханне тіло донечки. Зі слів чоловіка, він поніс маленьку до будинку та намагався надати допомогу, але марно»,– повідомила заступник начальника слідчого відділу Білгород-Дністровського відділу поліції Наталя Митрофанова.

За фактом смерті дитини відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство з приміткою «нещасний випадок»).

Крім того, до ЄРДР слідчий вніс відомості за ознаками злочину, передбаченого статтею 166 (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлено опіку чи піклування) ККУ.

Для встановлення причини смерті тіло дитини направлено до бюро судово-медичних експертиз. У рамках проваджень призначено низку експертиз, триває слідство.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП, пожежа, одеса
В тему