14 Травня 2019
Новини

«Марула»: Притула потролив MARUV, примірявшись до її бюсту (фото)

«Марула»: Притула потролив MARUV, примірявшись до її бюсту (фото)

Гуморист і телеведучий Сергій Притула в останньому дописі в соцмережі покпинив із учасниці національного відбору на пісенний конкурс «Євробачення».

Талановитий комік і ведучий нацвідбору «Євробачення» анонсував, що сьогодні о 22:00 у студії телеканалу СТБ коментуватиме пряму  трансляцію чи не найяскравішого музичного дійства всієї Європи – перший півфінал «Євробачення-2019», яке цьогоріч приймає у себе Ізраїль. І запросив українців до перегляду.

Та найцікавіше, що при цьому Сергій, відомий своїм хльостким стьобом над учасниками цьогорічного і торішнього нацвідборів, не проминув нагоди потролити артистку Ганну Корсун, чий сценічний псевдонім Maruv. Адже не без вини останньої цього року українцям нема а кого вболівати на естрадному конкурсі світового рівня: Корсун відмовилася представляти Україну на сцені у Тель-Авіві, бо її не влаштувала пункти договору із  національним суспільним мовником НТКУ.

Щоб подразнити Maruv та армію її фанів, комік, скориставшись фотошопом, припасував на картинці свою голову до тіла співачки, затягнутого у латекс. А коментувальники після цього охрестили цей гібрид Притули і Марув Марулою.

«Сьогодні о 22.00. Канал СТБ. 1-й півфінал Євробачення 2019 року. Ваш покірний слуга коментуватиме. Запрошую до перегляду. Має бути весело:))). Хотів написати «давайте вболівати за Україну разом», але згадав, що Марув не поїхала. Шкода...
В коментарях можна кидатися какашками, банити не буду! Юууухххуу!!!» – великодушно дозволив хейтерам Притула.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, Фото
В тему