14 Травня 2019
Новини

На Рівненщині співмешканці живцем згоріли в гаражі

На Рівненщині співмешканці живцем згоріли в гаражі

На Рівненщині у містечку Сарни вночі в районах новобудов згорів гараж, в якому перебувало двоє людей.

Про це йдеться у відеоматеріалі НТН.

Як повідомили рятувальники, пожежа спалахнула вночі, тому на момент прибуття пожежників вогонь повністю охопив гараж і перекинувся на сусідню новобудову. У момент пожежі в гаражі перебувало двоє людей. Як згодом стало відомо, через обвал даху гаражу та великий вогонь до тіл загиблих дісталися лише після ліквідації завалів.

За словами свідків трагедії, одне тіло зібрали в мішок, від іншого залишилися одні кістки. Тіла обгоріли до невпізнання.

В пожежі загинули власник гаражу Володимир та його нова співмешканка Ірина. За словами сусідів, через недобудовану хату вони проживали в гаражі і любили хильнути зайвого.

Патрульні поліцейські також повідомили, що неодноразово навідувалися до цієї пари через гучні скандали та непристойну поведінку.

Як зізналися сусіди, останнім часом Володимир, який виживав випадковими заробітками, бо ремонтував холодильники та телефони, виглядав нездоровим через надмірне споживання алкоголю. Його співмешканка теж охоче випивала.

За останніми даними, тіла знайшли поблизу дверей. За версією слідства, загиблі намагалися врятуватися, однак це їм не вдалося. Попередня версія їх загибелі – отруєння оксидом вуглецю.

А займання у гаражі, припускають рятувальники, сталося через необережність під час куріння.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, суспільство, НП, пожежа, смерть, алкоголь, рівне
В тему