14 Травня 2019
Новини

Нардеп порадив Зеленському стати «ласкавим нейтральним телям»

Нардеп порадив Зеленському стати «ласкавим нейтральним телям»

Зеленському в Раді порадили «ссати двох маток – Росію і США».

Народний депутат Вадим Рабінович порадив Зеленському стати «ласкавим телям». Свою думку щодо того, яку міжнародну політику має вибудовувати новоспечений гарант, Рабінович висловив у ефірі телеканалу «112».

Україні слід відновити відносини з Російською Федерацією та країнами СНД. Та водночас Київ не повинен розривати відносин зі Сполученими Штатами і країнами Заходу. Таку пораду багатовекторності дав новообраному президенту представник Опоблоку.

 «Я хочу дати одну пораду команді Зеленського. Ласкаве теля двох маток ссе, і треба стати таким ласкавим нейтральним телям, яке отримує молоко і з Заходу, і зі Сходу… Якщо ви розірвете відносини з Америкою, якщо ви розірвете відносини з Росією, точніше, продовжите розривати, то що ви робити збираєтеся? Ви ж узагалі ніде допомоги не отримаєте», – заявив Рабіновіч, якому можливим наслідком таких дій вбачається «міжнародна ізоляція» України.

Такими сентенціями нардеп прокоментував інформацію про відмову адвоката президента США Дональда Трампа – Рудольфа Джуліані – прибути до Києва на інавгурацію новообраного президента Зеленського.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, володимир зеленський, Відео
В тему