14 Травня 2019
Новини

Tamagotchi повертається: культові іграшки 90-х тепер можна одружувати

Tamagotchi повертається: культові іграшки 90-х тепер можна одружувати

Кишенькові електронні звірята Тамагочі  – найпопулярніша  у 1990 іграшка. Наразі виробник відеоігор та іграшок - японська компанія Bandai -  заявила, що хоче відновити виробництво Тамагочі.

Про це розповіло видання Engadget.

Головним завданням, як і 20 років тому залишається годувати та ростити свого віртуального вихованця і не дати йому померти. Іграшка виконана у формі такого знайомого з дитинства яйця яке стало дещо більшим. Називається вона Tamagotchi On і займає половину долоні.

Новинка отримала 2,25-дюймовий кольоровий екран, інфрачервоний порт для «зв'язку» з іншими тамагочі і, що найбільш цікаво, Bluetooth, за допомогою якого можна підключитися до смартфону.

Серед нових функцій є можливість знайомити свого вихованця з іншими тамагочі за допомогою інфрачервоного порту і навіть одружити їх.

Після весілля може з'явитися потомство, а на одному пристрої можна зібрати до 16 поколінь улюбленців. Більш того, можна передати опіку над тваринкою своєму другу. Тамагочі «переїжджає»  на інший ґаджет і таким же чином може повернутися назад.

На Amazon вже можна оформити попереднє замовлення на Tamagotchi On. Вартість іграшки становить  60 доларів, а продажі розпочинаються вже цього літа наразі в Японії та США.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, японія, іграшки
В тему