13 Травня 2019
Новини

У Києві пострілом у скроню вбито сина ватажка ОРДЛО

У Києві пострілом у скроню вбито сина ватажка ОРДЛО

На Донбасі поховали сина одного з бойовиків «ДНР».

Сина екс-замміністра ЖКГ України, а нині колаборанта, поплічника терористів Олександра Аліпова, «глави служби по тарифах» так званої «ДНР», знайшли мертвим із простреленою головою, передають «Факти».

Спершу з’явилася інформація, що Євгена Аліпова на початку травня вбили пострілом у скроню у власній квартирі на Донбасі, та згодом обставини його загибелі отримали важливе уточнення: Аліпов-молодший загинув не у Донецьку, а в Києві. Поховали сина колаборанта у Донецьку. Мертвим у столичній квартирі його знайшли ще 4 травня, та просочилася інформація про це в українські ЗМІ лише зараз.

Як повідомив журналіст і блогер Денис Казанський, попередньою причиною смерті Євгена Аліпова назвали самогубство. Поховали його на окупованій території, що дало підстави думати, ніби і убитий він був там само.

Євген – син Олександра Аліпова, виконуючого обов’язки «керівника республіканської служби з тарифів ДНР». Останній після окупації міста у 2014 році, обіймаючи на той час посаду заступника мера Горлівки, перейшов на службу в так звану «ДНР». Його син Євген Аліпов до 2014 року був гендиректором оптового ринку «Господар». З початком бойових дій ринок було зруйновано. Чим займався після того – невідомо.

Співчуття Аліпову висловив «мер Горлівки від ДНР» Іван Приходько.

У 2016 році проти Аліпова-старшого було висунуто звинувачення. ГПУ підозрювала «заступника міністра ДНР» у крадіжці шляхом махінацій газу на 162 млн грн. Тоді Аліпов виказував готовність  спілкуватися з українським правосуддям через скайп-зв’язок і твердив, що не ховається ні від кого, а просто живе і працює в Донецьку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, війна на сході україни
В тему