13 Травня 2019
Новини

На Одещині затримали чоловіків, які продавали жінок у борделі Ізраїлю

На Одещині затримали чоловіків, які продавали жінок у борделі Ізраїлю

На Одещині перекрили міжнародний канал торгівлі людей. Українських жінок продавали у сексуальне рабство на територію Ізраїлю в бордель. 

Про це повідомили у прес-службі Національної поліції Одещини.

Як повідомили в поліції, організатора злочину - 34-річного уродженця Одеської області - правоохоронці затримали на центральному вокзалі в м. Мелітополь під час спроби переправлення за кордон двох українок. А в Ізмаїлі був затриманий його 41-річний спільник, який безпосередньо вербував українських дівчат у сексуальне рабство та сприяв оформленню документів для виїзду за кордон.

Підбираючи молодих жінок, які перебували в уразливому стані, зловмисники за роботу в ізраїльських борделях пропонували їм заробіток у розмірі трьох тисяч доларів США на місяць,  проживання в орендованій заздалегідь квартирі та оплату усіх витрат, пов’язаних з виїздом за кордон.

Наразі обидва правопорушники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У них вилучені речові докази злочинної діяльності: гроші, смартфони, планшет, білети на автобус сполученням Одеса-Мелітополь, закордонний паспорт.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, торгівля людьми, затримання, торгівля людьми, одеса
В тему