12 Травня 2019
Новини

Жах у столиці: голодна дворічна дівчинка 9 днів провела із трупами батьків у квартирі

Жах у столиці: голодна дворічна дівчинка 9 днів провела із трупами батьків у квартирі

Вчора, 11 травня, у Києві на Березняках знайшли виснажену дворічну дівчинку, яка більше тижня провела у квартирі з померлими батьками.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

Як стало відомо,  в одній з багатоповерхівок на Березняках, за адресою вулиця Тичини, 11 в квартирі виявили тіла двох людей і виснажену дворічну дівчинку. Її госпіталізували.

За словами сусіди загиблих, вони відчули неприємних запах на сходовій клітці 9 поверху і викликали поліцію і рятувальників. Відзначимо, що тіла знайшли в квартирі на 7-му поверсі.

Співробітники МНСУ відчинили двері і знайшли тіла чоловіка і жінки. Також там знаходилася дитина - дівчинку двох років на руках винесли в машину швидкої допомоги.

Раніше дівчинку з батьками шукали в одній з груп району. Сусіди кажуть, що сім'я була неблагополучна - зловживали наркотиками. У четвер, 2 травня, в квартирі чули скандал. Після цього всі пропали. На місці чергують поліцейські, рятувальники і медики. Деталі трагедії з'ясовуватимуть правоохоронці.

Ця резонансна справа викликала жваве обговорення в соцмережах. Дописувачі нарікають на працівників соцслужби у справах дітей, які знехтували своїми обов'язками і вчасно не забрали дитини від батьків-наркоманів. Як повідомили дописувачі, ще осінню місцеві педіатри повідомляли служби про те, що дитина недоглянута і у поганому стані, натомість нарвалися на шквал критики соцслужб та звинувачень у неправдивих свідченнях.

Про те, що батьки балуються наркотиками знали всі: сусіди, поліція, соцслужби, медики, однак всім було байдуже. Киян же лякає людська байдужість, адже з 2 по 11 травня голодна дитина, перебуваючи в квартирі з трупами, неодмінно плакала і кликала на допомогу, однак ніхто із жителів будинку не відреагував. Невідомо чи вижила б дівчинка, якби не сморід трупів, який спантеличив домочатців.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, НП, наркотики, смерть, батьки, київ, діти
В тему