11 Травня 2019
Новини

У Луцьку життю дітей загрожує «прогнилий» ігровий майданчик

У Луцьку життю дітей загрожує «прогнилий» ігровий майданчик

Лучани звертаються до влади із петицією про заміну конструкцій дитячого майданчика.

У Луцьку життю та здоров’ю діток загрожує небезпечний гральний майданчик, на якому гірка та інші елементи прогнили або й узагалі відсутні. Небезпечна територія дитячих забав розміщена на проспекті Соборності, поруч із ТЦ «Гостинець».

Про це йдеться на сайті Єдиної системи петицій у колективному зверненні в рубриці «Благоустрій міста та будівництво», ініційованому лучанкою Наталією Комісар. Зі слів молодої мами, майданчик «у неприйнятному стані» і «становить загрозу для здоров’я і навіть життя малюків».

«Прошу звернути увагу на аварійний стан дитячого майданчика на просп. Соборності поблизу ТЦ «Гостинець». Майданчик перебуває у неприйнятному стані, елементи конструкцій прогнили або ж взагалі відсутні. Майданчик становить загрозу для здоров’я і навіть життя малюків, користуватися ним неможливо», – пише авторка колективного зверненя, яке наразі зібрало 27 голосів підтримки із 300 необхідних.

Побоюючись за діток, яких мами із ближніх будинків водять гратися на вказаний майданчик, жінка просить міську владу «замінити пошкоджені конструкції на нові, безпечні і якісні».

Фотографії пошкоджень у ігровій зоні жителька Луцька прикріпила в аналогічній заявці на платформі взаємодії між громадянами і владою на місцях «Відкрите місто»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, луцьк, діти, петиція, Відео
В тему