11 Травня 2019
Новини

«А якщо найду?»: у Ковельському районі зі «злісних аліментників» стягнули понад 4 млн грн

«А якщо найду?»: у Ковельському районі зі «злісних аліментників» стягнули понад 4 млн грн

Закон, який посилив відповідальність за несплату аліментів, реально діє.

Лише в одному районі Волинської області державні виконавці «простимулювали» злісних неплатників аліментів виплатити більше як 4 мільйони гривень на утримання їхніх же неповнолітніх дітей.

Про досягнення своїх колег написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook начальник Головного територіального управління юстиції у Волинській області Антон Кустик.

У своєму повідомленні керівник обласного управління юстиції відзначив державних виконавців Ковельського району. За його даними, лише за поточний рік працівники Ковельського міськрайонного відділу ДВС стягнули із батьків, які до того не поспішали брати участь у матеріальному утриманні своїх покинутих на іншого партнера дітей, майже 4,4 мільйона гривень.

«Друзі! Державні виконавці Волині показують вдалі результати роботи щодо стягнення аліментів. Так, хочемо сьогодні висвітлити роботу Ковельського міськрайонного відділу ДВС області. Його працівники у цьому році стягнули понад 4 394 937 гривень аліментів на утримання дітей. Пишаємося результатами. Так тримати!» – написав Антон Кустик.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, ковель, аліменти
В тему