10 Травня 2019
Новини

У Росії раптово помер топовий пропагандист – верхи на байку

У Росії раптово помер топовий пропагандист – верхи на байку

Розтин показав точну причину смерті російського пропагандиста Сергія Доренка. І це не ДТП.

Напередодні, 9 травня, у Росії загинув один із топових пропагандистів Кремля. Тележурналіст Сергій Доренко помер після падіння з мотоцикла, передає «Страна.юа».

Повідомляється, що російський  журналіст їхав на байку від Курського вокзалу до Таганської площі. Припускають, йому стало зле за кермом, і мотоцикл завалився на бік. Медики зробили спробу реанімувати Доренка, та безрезультатно.   

На цей момент точна причина смерті топового пропагандиста Кремля, що гаряче підтримував російську анексію Криму і конфлікт на Донбасі, встановлена. Судмедексперти провели розтин і побачили, що Доренко помер від гемотампонади – накопичення рідини, яка перешкоджає функціонування серця. Відзначається, процедура розтину проходила в морзі при Троєкурівському кладовищі.

Сергієві Доренку було 59 років. Він народився в українській Керчі, закінчив історико-філологічний факультет університету Дружби народів імені Патріса Лумумби у Москві. З 2008 року був головним редактором і ведучим радіостанції «Російська служба новин». Залишив її у 2013 році, коли гендиректором призначили Арама Габрелянова. Після цього Доренко очолив нову радіостанцію «Говорить Москва».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, росія, росія
В тему