10 Травня 2019
Новини

У торговому центрі труїли тарганів, а постраждали діти

У торговому центрі труїли тарганів, а постраждали діти

У торговому центрі Кривого Рогу труїли тарганів, а постраждали діти. 

Про це повідомив Перший місцевий телеканал.

Інцидент стався вчора, 9 травня, в приміщенні дитячого клубу в ТЦ «Ліберті». Там труїли тарганів і відвідувачам клубу, які були разом з дітьми, стало погано. Діти скаржилися га головокружіння, безперервне чхання, рвоту, після чого всіх відвідувачів вивели на вулицю.

При цьому постраждалі стверджують, що про знищення тарганів їх ніхто не попереджав. За свідченням очевидців події, труїли тараканів в кафе, поблизу дитячого центру. Відвідувачі бачили чоловіка, який в масці з балонами покидав кафе. Однак жодних повідомлень чи застережень ніхто ні з відвідувачів, ні з працівників торгівельного центру не отримав. 

За словами очевидців, також охоронці побили одного чоловіка, який не хотів покидати приміщення. Як повідомив сам потерпілий, в дитячочу центрі вони святкувати День народження свого малолітнього сина, коли раптово дітям стало погано. Дружина потерпілого віришила у керівництва закладу з'ясувати причину такого прикрого інциденту, однак її попросили залишити приміщення. Конфлікт на цьому не завершився, адже чоловік вирішив заступитися на дружину, в результаті чого отримав удар в лице від одного з працівників. 

Як повідомило подружжя, вони вже написали заяву в поліції на працівників закладу і свідчитимуть на користь дітей, які стали жертвами халатності дорослих.

На місце події прибула поліція, медики і рятувальники. Правоохоронні органи заявили, що труїли тарганів на прохання кафе, яке знаходиться на першому поверсі ТЦ. Знищення тарганів проводилася в підвалі, але хімія могли потрапити в дитячий клуб через систему вентиляції.

Відомо, що 10 дітям стало погано. Симптоми отруєння у всіх були різні, хтось кашляв, а деяких навіть нудило.

За словами очевидців, адміністрація дитячого клубу нібито нічого не знала про знищення тарганів. Але при цьому магазини, які знаходилися поруч, були поінформовані про це.

Користувачі мережі також прокоментували цей інцидент.

  • Жахлива недбалість адміністрації, яка нічого не знає, ну чому ж про знищення знають магазини поруч?
  • Бідні діти;
  • Зіпсували свято дитині;
  • Кошмар;
  • Жах;
  • Завжди в "Ліберті" попереджали про знищення тарганів. А цього разу вирішили зробити сюрприз.

Деталі інциденту і дося з'ясовує поліція, однак батьки запевнили, що не дозволять винним уникнути кари.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, суспільство, таргани, діти, кривий ріг, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали