10 Травня 2019
Новини

На Одещині озброєні молодики катували людей розжареними прасками, вимагаючи гроші та цінності

На Одещині озброєні молодики катували людей розжареними прасками, вимагаючи гроші та цінності

В Одесі, на Великому Фонтані, група невідомих проникла в приватне житло, зв'язала господарів і почала катувати, вимагаючи гроші та цінності.

Про це повідомляє Антикор, спираючись на інформацію джерела в правоохоронних органах.

«У тому, що організатори бандитського нападу витівки були відмінно інформовані, а сама  «операція» до дрібниць продумана, немає сумнівів, - вважає джерело. - Більш того, можна вважати, що першоджерело інформації - з ближнього оточення господарів будинку або їх друзів ... »

Як би там не було, «п'ятірка» зловмисників в масках, рукавичках і чорній формі моментально перемахнули через паркан, що оточує будівлю. Опинившись на приватній території, вони захопили «в полон» 77-річного господаря. Потім затягли його в будинок і зв'язали, як і його дружину. Озброївшись розжареною праскою, вони почали катувати, а також бити літню подружню пару.

Таким чином «вибили» близько 300 тисяч доларів, дорогі золоті ювелірні вироби, мобільні телефони.

Хто саме виявив потерпілих поки неясно, в поліцію звернувся їхній син. Літній чоловік (за деякими відомостями, він - співзасновник однієї з місцевих телекомпаній) госпіталізований у важкому стані. Зокрема, з опіками грудної клітки, численними травмами різного ступеня, включаючи тупу травму живота.

У поліції це НП офіційно поки не коментують. Втім, як і інший резонансний злочин.

Відтак в Одесі скоєно бандитський напад на лідера місцевої організації «Дорожнього контролю» Олексія Булгару.

Він відомий, зокрема, своїми викривальними постами в соцмережах. Як розповіли активісти організації, «коли Олексій підходив до свого автомобіля, до нього підбігли двоє невідомих і нанесли удар в голову металевим предметом, найімовірніше, кастетом».

Відзначається, що за сім років існування «Дорожнього контролю Одеса» нічого подібного не відбувалося.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, одеса, напад, розбій, кримінал, одеса
В тему