10 Травня 2019
Новини

Телеведучий Майкл Щур проведе урок волинським школярам

Телеведучий Майкл Щур проведе урок волинським школярам

15 травня в День Європи усі українські школи зможуть взяти участь у відкритому онлайн-уроці «Європа починається з тебе», який проведе відомий тележурналіст Майкл Щур.

Учням розповідатимуть про те, як впровадження європейських цінностей та стандартів впливає на якість життя в Україні, - повідомляє Урядовий портал.

Урок розпочнеться о 09:25, а проводитиме його відомий тележурналіст Майкл Щур.

Трансляція буде доступна за цим посиланням.

 Зміст уроку розрахований на учнів 8-11 класів, однак долучитися до нього може кожен охочий.

Школярі мають змогу заздалегідь поставити запитання Майклу Щуру через реєстраційну форму або надіславши лист на скриньку: values.ukraine@gmail.com

Найактивніших учнів і шкіл нагородять тематичними призами та подарунками від організаторів заходу - МОН, Мінінформполітики, Офісу Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе, проекту ЄС «Association4U» та Google Україна.

День Європи в Україні відзначається у третю суботу травня. День Європи жителі України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.

Традиційно протягом офіційного відкриття святкування Дня Європи, відбуваються зустрічі послів держав-членів ЄС із представниками органів місцевої влади, студентами та викладачами місцевих університетів, представників неурядових та громадських організацій, засобів масової інформації.

Україна — єдина держава не член ЄС, у якій на державному рівні відзначається День Європи.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, день європи, майкл щур, волинь, україна
В тему