8 Травня 2019
Новини

«Манія величі»: радник Зеленського назвав себе «особистим ворогом» Порошенка

«Манія величі»: радник Зеленського назвав себе «особистим ворогом» Порошенка

Юрист новообраного президента і адвокат олігарха Коломойського Андрій Богдан розповів, звідки ростуть ноги його ворожнечі із Порошенком.

Юрист олігарха Ігоря Коломойського і радник новообраного президента Володимира Зеленського Андрій Богдан  в інтерв’ виданню «Цензор.нет» розповів про причини конфлікту із чинним президентом України Петром Порошенком.

Зі слів Богдана, він познайомився з Порошенком ще під час роботи у виборчому штабі Віктора Ющенка, в 2004 році. Пізніше вони разом працювали в уряді Миколи Азарова. Під час губернаторства Ігоря Коломойського на Дніпропетровщині Богдан був першим кандидатом на отримання депутатського мандата за списком «Блоку Петра Порошенка» в разі, якщо хтось із діючих депутатів від цієї партії складе повноваження.

«Після конфлікту Коломойського і Порошенка, останній зробив усе, щоб виключити мене зі списку кандидатів у депутати. Був прийнятий відповідний закон, який голосувався, якщо я не помиляюся, 25 разів... Була довга і весела історія, і я розумію, що ця людина (Петро Порошенко. – Ред.) довго і наполегливо зі мною боролася. Потім я захищав Геннадія Корбана (в 2015 – 2016 рр. Корбана підозрювали в організації злочинного угруповання, яке викрадало людей, і розкраданні 40 млн грн, зібраних для волонтерів АТО. – Ред.). На мене відкривалися кримінальні справи. Ну а останні кілька місяців Петро Олексійович на всіх міжнародних зустрічах згадує моє ім’я, але не тому, що я щось зробив не так, а саме тому, що я є його особистим ворогом. І напевно, в чомусь він має рацію», – зазначив Богдан.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, володимир зеленський, петро порошенко
В тему