7 Травня 2019
Новини

На Прикарпатті злетіли в урвище авто і збита ним дівчинка-пішохід

На Прикарпатті злетіли в урвище авто і збита ним дівчинка-пішохід

Легковик злетів в урвище разом із неповнолітньою-пішоходом.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 травня близько 12:07 у селі Татарів Яремчанського району Закарпатської області.

Дівчину госпіталізовано з травмами, вона наразі в операційній, а поліцейські опитали водіїв автівок, інформують «Вікна» з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Як попередньо встановили правоохоронці, 40-річний водій автомобіля Volkswagen Golf їхав автодорогою Мукачево – Львів у напрямку Івано-Франківська. У той час 35-річний водій автомобіля Volkswagen Transportet виїхав з правої бічної дороги, не переконався у безпеці рух, здійснив поворот ліворуч і в нього врізався автомобіль Volkswagen Golf. Останню автівку відкинуло на узбіччя, де рухалася 14-річна дівчинка-пішохід. Після чого Volkswagen Golf злетів в обрив разом з потерпілою.

За повідомленням управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА, у дівчинки діагностували неповний травматичний відрив лівої гомілки на рівні нижньої третини, струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму.

Установлено, що за кермом Volkswagen Golf був начальник СРПП № 2 Тячівського відділу поліції ГУНП у Закарпатській області, капітан поліції, 1979 року народження, який перебував поза службою і віз дружину на іспити до Івано-Франківська.

Дівчинку з травмами доставлено до Яремчанської лікарні. Водіїв поліцейські перевірили на стан сп’яніння: керманичі виявилися тверезі. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, — карається штрафом від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки або без такого) ККУ. Тривають слідчі дії.  

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП, дтп, закарпаття
В тему