7 Травня 2019
Новини

У Запоріжжі серійний маніяк поглумився над водійкою трамваю

У Запоріжжі серійний маніяк поглумився над водійкою трамваю

Резонанс: у місті сталеварів серійний насильник зґвалтував жінку-шофера, яка водить електротранспорт.

У Запоріжжі патрульні затримали підозрюваного в зґвалтуванні жінки-водія трамвая. Про це повідомили в прес-службі міської патрульної поліції. Серійний ґвалтівник спочатку побив 40-річну жінку пляшкою, пограбував, а потім поглумився над нею, передає «Кореспондент».

На місці інциденту, який стався ввечері 30 квітня, 40-річна водій трамвая розповіла правоохоронцям, що на зупинці в порожній трамвай зайшов невідомий чоловік, який відразу почав їй погрожувати фізичною розправою і вимагав, щоб вона зупинила вагон.

«Після зупинки чоловік почав бити жінку пляшкою по голові, відібрав у потерпілої сумку з грошима, після чого зґвалтував її. Зловмисника налякав сторонній шум, він вибіг з трамвая і зник», – йдеться в повідомленні.

Потерпіла назвала поліцейським прикмети ґвалтівника, і правоохоронці встановили, що ним може бути 33-річний чоловік, раніше судимий за аналогічний злочин.

Поліцейські прибули за місцем проживання підозрюваного, проте він вистрибнув із третього поверху будинку і втік. Наступного дня, 1 травня, насильника-рецидивіста затримали. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП, запоріжжя
В тему