7 Травня 2019
Новини

У Львові до літа відключили гарячу воду

У Львові до літа відключили гарячу воду

У Львові до літа відключили гаряче водопостачання через гідравлічні випробування теплових мереж.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Зазначається, що Львівтеплоенерго та Залізничнетеплоенерго з 6 травня почали проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж, з метою виявлення дефектів, що підлягають ліквідації під час літнього ремонтного періоду.

На час проведення гідравлічних випробувань та ліквідації виявлених пошкоджень на трубопроводах буде припинена подача гарячої води до 1 червня.

Варто зазначити, що воду відключать не всьому місту відразу, а в половині районів.

Це сильно обурило львів'ян, які пригадали пост мера Львова Садового у Facebook.

«Читаю про те, що в деяких обласних центрах України вже зараз відключають гарячу воду. Це з яких міркувань? Вода в річках і озерах прогрілася достатньо, щоб митися там? Так, це правда - за сьогоднішніми тарифами за гарячу воду в кранах влітку міста повинні доплачувати. Ми так робимо у Львові. Але, мабуть, цей атрибут цивілізації таки вартий цього», - написав Садовий.

Натомість теперішнє відключення горячої води ще раз довело, що Львів не виняток з правил. Жителі міста обурюються, що гаряча вода - розкіш для Львова, адже її часто немає. Відключення ж води в таку несприятливу погоду, коли опади та можливі заморозки на Львівщині люди вважають безвідповідальністю.

Раніше стало відомо, що у Рівному і Чернігові відключили гаряче водопостачання. У Нафтогазі пояснили це рішення великими боргами компаній-тепловиробників за газ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, суспільство, водопостачання, відключення води, львів
В тему

Останні матеріали