3 Травня 2019
Новини

Американці радять відвідати Львів

Американці радять відвідати Львів

Відоме американське видання The Washington Post опублікувало матеріал, у якому рекомендує туристам відвідати Львів.

Американська газета опублікувала статтю журналістки Даніель Брафф під назвою "Вперед на захід – до Львова", у якій столицю Галичини рекомендують як обов’язкову локацію для відвідин в Україні, - пише «24 канал».

Серед основних переваг Львова авторка виділяє доступні ціни, архітектури, різноманітну їжу тощо.

«Це вишукане місто виглядає як традиційна європейська дестинація, довершена брукованими вуличками, фестивалями класичної музики та гучними літературними святкуваннями»,– йдеться у статті.

Локації, які на думку авторки, треба обов'язково відвідати: серце Львова – площа Ринок, де можна «помилуватися барвистими будівлями, кафе, крамничками та ресторанами»; місцеві заклади громадського харчування, особливо кав’ярні, адже саме львів’янин Юрій Кульчицький був першим, хто винайшов особливий рецепт кави, відомої тепер як «віденська». Донині у Львові працює кав’ярня «Під синьою фляжкою», яка є тезкою заснованої ним кав’ярні у Відні.

Ще одним «інстаграмним» місцем журналістка назвала «книжковий ринок просто неба» біля статуї першого українського друкаря Івана Федорова.

Також, авторка статті зауважила, що туристи зможуть повернутися зі Львова з великою кількістю сувенірів, адже ціни у місті недорогі й дуже доступні.

Ми писали, що з 1 квітня гостям Львова, які прибувають з метою туризму, доведеться платити туристичний збір.

Нагадаємо, що у списку найкращих міст для туризму Луцьк займає достойну позицію як найтаємничіше місто України.




Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, Світ, суспільство, туризм, львів, сша
В тему