3 Травня 2019
Новини

У Ковелі зловили наркоторговця «травичкою» (фото)

У Ковелі зловили наркоторговця «травичкою» (фото)

На Волині, Ковелі, затримали 24-річного волинянина за збут наркотиків. Відтак йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Співробітники управління протидії наркозлочинності у Волинській області спільно із оперативниками кримінальної поліції затримали волинянина у порядку ст. 208 КПК України – повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Правоохоронці здійснили ряд оперативних закупівель наркотиків у зловмисника та провели низку обшуків у помешканні та підсобних  приміщеннях фігуранта.

У результаті проведених заходів у правопорушника вилучили майже 200 г. розфасованого порціями канабісу, вартістю приблизно 20 тис. грн., та гроші за продаж наркотичного засобу. Вилучене направили на дослідження. 

За цим фактом триває досудове розслідування розпочате за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що у січні, слідчі головного управління Національної поліції у Волинській області завершили досудове слідство щодо незаконної діяльності  організованої групи лучан, котрі займалися збутом амфетаміну на території обласного центру та Луцького району.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, Волинь, Фото
В тему