3 Травня 2019
Новини

У Запоріжжі мати через нервовий зрив ледь не викинула дитину з вікна

У Запоріжжі мати через нервовий зрив ледь не викинула дитину з вікна

У Запоріжжі мешканці однієї з багатоповерхівок побачили молоду жінку, яка звісила свою трирічну дочку з вікна і тримала її за руки.

Вони викликали поліцію і на місце прибули і рятувальники «Кобри», щоб забезпечити правоохоронцям доступ в квартиру – повідомляє Антикор.

- Коли ми приїхали на місце, вікно було відкрито, але жінка вже перебувала в квартирі і дитина була разом з нею. Ми розкрили двері в квартиру, щоб поліцейські змогли увійти. Жінка сама двері не відчиняла. Коли ми увійшли, маленька дівчинка плакала, а мати кричала і вела себе істерично. Було видно, що у неї відбувається нервовий зрив. Дитину заспокоїла жінка-поліцейський, вона взяла крихту на руки. На місце викликали батька дівчинки. Він швидко приїхав і забрав доньку, - розповів заступник начальника ЗКСВАСС «Кобра» Едуард Нехорошев.

Виявилося, що мати дівчинки раніше проходила лікування в психоневрологічному диспансері, але на обліку там не перебувала. Батько намагався забрати собі дитину, але суд виніс рішення про те, що дівчинка повинна жити з матір'ю.

На місце викликали медиків і жінку забрали в спеціалізований медзаклад.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, запоріжжя, нервовий зрив, психіатрія
В тему