2 Травня 2019
Новини

В Україну приїде зірка серіалу «Всі жінки – відьми»

В Україну приїде зірка серіалу «Всі жінки – відьми»

Зірка серіалу «Всі жінки – відьми» Роуз МакГоуен вперше відвідає Україну цього літа. Знаменита актриса і активістка стала спеціальною гостею 10-го Одеського Міжнародного Кінофестивалю.

Про це повідомляє Караван.

Роуз активно пропагує ідеї гендерної рівності та фемінізму. Три роки Роуз писала свої мемуари під назвою «Смілива» (BRAVE), в яких описала свою історію, зокрема, про сексуальні домагання. Перш за все це книга про цілу індустрію – Голлівуд. Це викриття індустрії розваг і багатомільярдного бізнесу, який побудований на жінконенависниках.

Роуз МакГоуен стала однією з перших, хто відкрито заявив про сексуальні домагання в Голлівуді, що призвело до появи руху #MeToo. Своєю книгою Роуз МакГоуен прагнула пробудити людей, стати сміливими, перемагати труднощі. Мемуари швидко стали бестселером New York Times. Роуз повстала проти образу, який створив Голлівуд, і затвердила власну індивідуальність і голос.

Нещодавно Роуз отримала нагороду DLD Impact, була визнана однією з персон року журналу Time і була удостоєна своєї власної категорії «Натхнення» на церемонії нагородження «Людина року GQ» в Лондоні влітку 2018 року.

Засновниця #RoseArmy Роуз МакГоуен стала потужним голосом для тих, хто хоче стати сміливими людьми – такими, якими ми всі були народжені.

Нагадаємо, Міжнародний одеський кінофестиваль цього року пройде з 12 по 20 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка «Гри престолів» вийшла заміж: шлюбну церемонію провів двійник Елвіса Преслі (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, суспільство, таблоїд, кінофестиваль
В тему