26 Квітня 2019
Новини

Рубан покинув Україну

Рубан покинув Україну

Екс-керівник Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимир Рубан, якого підозрюють у підготовці теракту, покинув територію України.

Про це УНН повідомили джерела в правоохоронних органах.

Судді Броварського міського суду Київської області 16 квітня випустили з-під варти Володимира Рубана, що означає, що підозрюваний у теракті може тепер вільно пересуватися як по території країни, так і залишати її межі.

Рубан поїхав до столиці Польщі, Варшави.

Нагадаємо, що 13 квітня, в Броварах Київської області почався суд у справі народного депутата Надії Савченко та екс-керівника Центру звільнення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана. А 15 квітня у Савченко та Рубана закінчувався термін утримання під вартою.

Варто зазначити, що судді не поспішали продовжувати запобіжний захід, по три години розглядаючи клопотання адвокатів, таким чином фактично дочекавшись закінчення часу тримання підозрюваних під вартою. 

16 квітня підозрювану в організації теракту Надію Савченко та іншого фігуранта цієї справи Володимира Рубана випустили з-під варти, оскільки судді так і не змогли продовжити підозрюваним запобіжний захід.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суд, звільнення
В тему