26 Квітня 2019
Новини

Порошенко приїде до Львова на «обливаний понеділок»

Порошенко приїде до Львова на «обливаний понеділок»

Після місячної перерви президент знову їде з візитом до міста Лева.

Наступного понеділка, 29 квітня, до Львова з робочим візитом приїде чинний президент України Петро Порошенко. Приїзд глави держави анонсує видання «Захід.нет», посилаючись на власні джерела у Львівській облдержадміністрації.

З огляду на прибуття важливої персони правоохоронців та міські органи управління переведені у режим підвищеної готовності. У програмі візиту президента передбачені публічні заходи та зустрічі із громадськістю. Остаточного розпорядку перебування глави держави у Львові наразі не оприлюднили.

Нагадаємо, востаннє Петро Порошенко приїздив до столиці Галичини 28 березня в рамках свого передвиборчого агітаційного туру. Тоді з нагоди такої події перекрили для транспорту центр міста і застосували посилені заходи безпеки із залученням сотень співробітників поліції, Нацгвардії та спецслужб.

Саме Львівщина стала єдиною областю, де Порошенко здобув більше голосів за свого конкурента у виборчій гонці – новообраного президента Володимира Зеленського.

Там часом якраз у понеділок у Львові відзначатимуть улюблений молоддю «поливаний понеділок». Із 12:00 перед входом до ратуші діятиме спеціальна зона, де парубки і дівчата обливатимуть одне одного водою, що є традиційною великодньою забавою українців.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, петро порошенко, вибори 2019
В тему