26 Квітня 2019
Новини

Жахлива ДТП у Києві: 11-літня дівчинка після удару з джипом пролетіла декілька метрів

Жахлива ДТП у Києві: 11-літня дівчинка після удару з джипом пролетіла декілька метрів

У столиці водій Nissan збив дівчинку на пішохідному переході. Дитина у тяжкому стані.

В четвер, 25 квітня, на проспекті Науки у Києві позашляховик збив дитину. 11-річна дівчинка переходила дорогу по пішохідному переході та потрапила під колеса позашляховика Nissan. Від удару дитина пролетіла декілька метрів і лишилася лежати на асфальті без ознак життя, передавав «Інформатор» з місця подій.

Дівчинку госпіталізували в тяжкому стані. Як повідомили свідки ДТП, дитина переходила дорогу по «зебрі». Nissan нісся в бік Центрального вокзалу на великій швидкості. Автомобіліст, який їхав перед ним, спинився, щоб пропустити пішохода. Та щойно дитина вийшла з-за рогу машини, одразу її зніс джип. Дівчинка пролетіла більше п’яти метрів і впала на асфальт.

Швидка допомога забрала її в лікарню, вона перебувала в тяжкому стані і не приходила до тями. Попередньо, у неї множинні переломи, зокрема відкрита травма черепа. На місце події приїхала сестра потерпілої, яка рвалася ударити винуватця страшної аварії, та її стримували.

Водій відмовився коментувати ситуацію. Він пересів у Toyota свого знайомого і очікував, поки закінчать роботу патрульні поліцейські. Слідчо-оперативна група розбирається в деталях події. За життя дівчинки борються лікарі, інформація про її стан уточнюється.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ
В тему