26 Квітня 2019
Новини

«Завдяки тобі»: соціальне відео на подяку жінкам-військовим проймає до глибини душі

«Завдяки тобі»: соціальне відео на подяку жінкам-військовим проймає до глибини душі

Загальноукраїнський рух «Завдяки тобі» презентував у Мережі соціальний ролик у рамках національної кампанії подяки військовим та ветеранам.

Нове відео, яке з’явилося на facebook-сторінці руху, присвячене жінкам, які пліч-о-пліч із чоловіками-побратимами, на лінії фронту із окупованими територіями захищають від розповзання російської агресії мирне життя решти українців.

Станом на 2019 рік у Збройних силах України служать понад 25 тисяч жінок. Щоденно ризикуючи власними життями, рятуючи життя інших, захищаючи нашу з вами свободу.

Автори соціального ролика закликають громадян, чий мирний сон відстоюють на сході мужні чоловіки і жінки, «прикласти долоню до серця при зустрічі з військовими, ветеранами та ветеранками».

Національна кампанія «Завдяки тобі» – рух вдячності військовим і ветеранам, активісти якої запустили флешмоб, а саме виконання жесту шани – прикладеної до серця долоні – при зустрічі із військовими.

«Вже сьогодні, зустрівши когось із них на вулиці, у кафе, на роботі чи у транспорті, прикладіть руку до серця на знак вдячності. Це можливість без слів сказати: «Моє життя у мирному місті, свобода і незалежність України – все це можливе завдяки тобі», – закликають творці подячного руху.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, війна на сході україни, жінки, армія, Відео
В тему

Останні матеріали