25 Квітня 2019
Новини

«Країна зсередини»: проект Ukraїner презентував книгу про невідому Україну

«Країна зсередини»: проект Ukraїner презентував книгу про невідому Україну

Видання, яке не соромно буде подарувати усім, хто прагне краще пізнати Україну.

Медіа-проект Ukraїner у співпраці із Видавництвом Старого Лева (місто Львів) презентували нову книгу про невідому Україну –  «Ukraїner. Країна зсередини», ідеться на сторінці проекту  у Facebook. 

Ця книга присвячена географічним відкриттям експедиційної групи Ukraїner, яка вирушила у захопливу подорож маловідомими куточками країни. Збірка коротких фотоісторій розповідає як про популярні туристичні місця, так і про несподівані місцинки та знахідки із різних регіонів України.

Як анонсують автори, «дивовижні фото, що доповнюють це видання, відкриють читачам Україну справжню, несподівану, цікаву та автентичну».

Передзамовлення книги «Ukraїner. Країна зсередини» розпочато у веб-сторі медіа-проекту.

А поки друкується книга українською мовою, її автори вже готують англомовну версію.  Нарешті з’явиться видання, яке можна як сувенір подарувати іноземцям, які хочуть дізнатися про культуру і природу нашої неймовірної країни. За три роки роботи над виданням команда Ukraїner відвідала всі регіони України, крім тимчасово окупованих, проїхали понад 100 тисяч кілометрів, відзняли близько 200 документальних історій. І всі ці скарби вони зібрали у своїй книзі. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, книги
В тему