24 Квітня 2019
Новини

«Нема кайфу, нема адреналіну»: Кравець із «Кварталу 95» звернулася до психолога

«Нема кайфу, нема адреналіну»: Кравець із «Кварталу 95» звернулася до психолога

Актриса студії «Квартал 95» Олена Кравець в інтерв’ю українським журналістам поділилася, що потребувала допомоги фахівців через виниклі проблеми із психологічним станом.

Про це у вівторок, 23 квітня, повідомляє видання «Бізнес.медіа» з посиланням на джерело.

За даними джерела, завдяки професійній допомозі психолога, зараз у неї виходить бути дуже позитивною і перебувати в гарному настрої, незважаючи на різні побутові труднощі і обставини, які виникають щодня. Актриса розповіла, як звернеться за допомогою через суміщення на студії «Квартал 95» відразу декількох посад. Таке навантаження далося взнаки.

Відзначається, що Олена Кравець, окрім того, що була основною актрисою в шоу «Вечірній квартал», паралельно виконувала функції адміністратора творчого проекту. За словами артистки, вона почала відвідувати фахівця з психотерапії. І продовжує відвідувати фахівця доволі тривалий час.

«Немає кайфу від роботи, немає адреналіну, я ніби задихаюся», – так прокоментувала Олена Кравець давні події, які підштовхнули її піти на прийом до лікаря-психотерапевта. Як зазначає Олена, все це було через щільний потік завдань на роботі. У той час її накривали спалахи злості і роздратування.

На початку роботи з психологом Кравець відчувала до нього сильну недовіру. Але незабаром вона переламала цей момент і поставилася до сеансів психотерапії серйозно. Артистка студії «Квартал 95» розповіла, що завдяки цьому їй вдалося знайти «таємні двері в душі, про існування яких вона підозрювала».

Нагадаємо, Олена Кравець – актриса студії «Квартал 95» і шоу «Вечірній квартал». Також вона є багатодітною мамою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, квартал 95, олена кравець
В тему