24 Квітня 2019
Новини

На Закарпатті власник еко-курорту побив канадського інвестора

На Закарпатті власник еко-курорту побив канадського інвестора

На Закарпатті, у селі Ізки, власник еко-курорту «Ізки» Андрій Бойко побив канадського інвестора – Віктора Христича.

Про це повідомив голова Національної ради економічного розвитку Олексій Дорошенко в Facebook.

«Недоброзичливе ставлення місцевої «еліти» до дивної людини, яка хоче, щоб усе було як у цивілізованому світі, а саме еко-курорт не скидав стічні води в місцеву річку, а закарпатський ліс не вирубався, було давно.

Віктор Христич після вдалої розбудови міжнародного бізнесу вирішив будувати його і в Україні. Працюючи як самостійно, так і допомагаючи посольству Канади в Україні, проводив постійні переговори з канадським бізнесом щодо інвестицій.

У селі Ізки планувалось побудувати IT-village у якому будуть працювати, як українськи так і закордонні спеціалісти IT-галузі. Але його плани погано узгоджувались із поглядами місцевих бізнесменів, особливо Андрія Бойко, оскільки еко-курорт сам став осередком забруднення через постійний злив стічних вод напряму в горну річку.

Через це власник еко-курорту вдарив Віктора Христича, який зранку пив каву біля ресторану. Після того почав стверджувати, що йому нічого не буде через те, що він вирішить усі питання, як із правоохоронцями, так і з місцевою владою.

На заяву про звільнення губернатора Закарпаття Генадія Москаля він явно не розраховував. Громадянин Канади написав заяву до поліції, повідомив Посольство Канади, яке взяло справу під свій контроль, і зараз знаходиться в місцевій лікарні через струс мозку та гематому. За словами поліціанта, Віктор уже четвертий постраждалий від рук місцевого князька, але жителі села відмовляються писати заяву через страх.

Якщо в нашій країні все так невиліковно погане не тільки через корумпованих політиків у Києві, а й через місцеву «еліту», то Україні не варто розраховувати на потужні іноземні інвестиції, особливо канадські. До слова Закарпаття останній роки отримувало найбільші інвестиції з закордону серед інших регіонів країни», - розповів Олексій Дорошенко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, закарпаття, бійка, інвестиції, закарпаття, бійка
В тему