24 Квітня 2019
Новини

«Руській мір, який він є»: ідол бойовиків «ДНР» «Мачете» зґвалтував і вбив жінку

«Руській мір, який він є»: ідол бойовиків «ДНР» «Мачете» зґвалтував і вбив жінку

Відомий в рядах терористичних «ЛДНР» як «Мачете» Юрій Свиридов отримав тюремних термін в Росії, причому досить істотний - 13 років колонії суворого режиму.

Причиною такого вироку суду РФ стало дуже жорстокий злочин російського найманця, польового командира бойовиків «ДНР» - зґвалтування і вбивство.

Відомий український журналіст Денис Казанський розповів подробиці інциденту. Зокрема, коментуючи рішення Феміди, Казанський в своєму телеграм-каналі зазначив: «Ледь не пропустили через суєту з виборів вельми важливу подію. Відомому «захиснику Донбасу», герою «ДНР» Юрію Свиридову ( «Мачете») в Росії дали тринадцять років колонії суворого режиму за те, що він вчинив зґвалтування з подальшим вбивством ».

Згідно з інформацією ЗМІ, злочин мав місце у вересні 2017. А стався він на території підконтрольної «ДНР» Горлівці. Жертвою вбивці стала 32-річна Анастасія Ткачова, яка теж була зарахована в ряди терористичної недореспубліки. Після скоєння злочину, Свиридова оголосили в розшук. У березні 2018 його знайшли і схопили його «колеги» по зброї з «ДНР».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, згвалтування, вбивство, ато, ато
В тему

Останні матеріали