24 Квітня 2019
Новини

У Дніпрі чоловік ногами відгамселив 12-річного хлопчика: дитина знаходиться у нейрохірургії

У Дніпрі чоловік ногами відгамселив  12-річного хлопчика: дитина знаходиться у нейрохірургії

У Дніпрі  чоловік у стані алкогольного сп'яніння відгамселив 12-річного хлопчика. Виявилося, таким чином він намагався захистити свою дитину.

Зараз потерпілий 12-річний Тимофій перебуває в обласній дитячій лікарні у відділенні нейрохірургії. Про це повідомляє Інформатор зі слів його матері - Валерії.

«У дітей були якісь гучні з'ясування стосунків у дворі. Батько хлопчика, який задирається, без з'ясування причин, одним ударом повалив на землю мою дитину і почав бити ногами. А тепер Юрій відчуває себе справжнім батьком, героєм, який «заступився» за сина, побив хлопчика і ледь не вмазав його мамі», - написала Валерія.

Також жінка повідомила, що нападник погрожував їй. Дитину госпіталізували і зняли побої. Валерія написала на чоловіка заяву. «Череп цілий, струс мозку середньої тяжкості, під крапельницею всю ніч», - повідомила мати про здоров'я дитини. Тимофій вже почувається краще, лікування триває.

Анна Карпеченкове, начальник відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності ГУНП, прокоментувала ситуацію так: «У діяннях матері, а саме - в тому, що вона залишила доглядати дитину 12-ти років за дитиною 5-ти років, є склад правопорушення - ст. 184 КУпАП. Тому потрібно детально розібратися в ситуації, яка виникла. Також кваліфікація діянь чоловіка буде залежати від діагнозу потерпілої дитини. Збираємо матеріали. Рішення буде прийнято».

Відносно даної ситуації Валерія додала: «Я попросила сина доглянути за маленьким нерідним братом 5 років, який скаржився, що на вулиці його постійно ображає старший хлопчик. Не робіть цього ніколи!».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, дніпро, побили, діти, бійка
В тему