23 Квітня 2019
Новини

Гройсман озвучив умову, за якої співпрацюватиме із Зеленським

Гройсман озвучив умову, за якої співпрацюватиме із Зеленським

Прем’єр-міністр каже, що готовий співпрацювати із Зеленським задля розвитку країни. Але є умова.

Глава уряду Володимир Гройсман заявив, що, якщо не виникне ідеологічних розбіжностей, він готовий співпрацювати з Володимиром Зеленським після його інавгурації, а також іншими гілками влади заради розвитку країни, передає «Укрінформ».

Про це очільник Кабміну сказав журналістам під час перевірки ходу ремонтно-будівельних робіт на ділянці траси М-06 Київ – Одеса.

«Я вважаю, що всі гілки влади мають співпрацювати між собою – президент, парламент, уряд, тому що є одна мета. Для того, щоб приймати правильні та ефективні рішення. І, в принципі, люди обирають владу не для того, щоб вона, кожна гілка влади, ставила одна одній палиці в колеса, а щоб знаходити правильні рішення для розвитку країни», – заявив прем’єр.

«Далі все буде залежати від пріоритетів, поглядів, від консультацій, проведених між мною, президентом України, парламентом», – додав він.

Гройсман зазначив, що налаштований працювати і надалі на розвиток України. «І якщо не буде тут ідеологічних розбіжностей, я не бачу в цьому проблеми», – сказав глава уряду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, володимир гройсман, володимир зеленський
В тему