22 Квітня 2019
Новини

Селфі з горилами набрало більше 25 тисяч лайків і стало «селфі року»

Селфі з горилами набрало більше 25 тисяч лайків і стало «селфі року»

У Демократичній Республіці Конго один з волонтерів національного парку Вірунга опублікував селфі з горилами, яке набрало величезну популярність в мережі.

Про це повідомляє видання The Independent.

Працівник по боротьбі з браконьєрством національного парку Вірунга Матьє Шамаву вирішив сфотографувати свій «робочий процес», щоб привернути увагу громадськості до проблеми збереження зникаючих видів тварин. На задній план потрапили дві горили, які стоять на задніх лапах, наче люди. Кадр Матьє виклав в групі, присвяченій боротьбі з браконьєрами, на Facebook і підписав: «Просто ще один день на роботі».

За кілька днів пост зібрав 25 тисяч лайків, їм поділилися більше 20 тисяч чоловік. Коментатори подякували Матьє за його зусилля і назвали знімок «Селфі року». Прихильники Матьє по боротьбі з браконьєрством закликали людей внести свій вклад і докласти всіх зусиль, щоб врятувати тварин.

Згідно веб-сайту національного парку Вірунга, близько 600 волонтерів проходять «інтенсивне навчання, ризикуючи своїм життям, щоб захистити виняткову природу парку». Представник зоозахисної організації також повідомив, що ці горили жили на відокремленій частині парку, в якому опікуються тваринами, які стали жертвами браконьєрів або торговців. За його словами, вони виглядали доброзичливими, так як знаходяться в постійному контакті з людьми.

На початку квітня повідомлялося про те, що в національному парку вулканів на північному заході Руанди вдалося зняти маленького дитинча горили, що скорбіло над тілом матері. Експерти відзначили незвичайну поведінку тварини.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, селфі, конго, зоопарк
В тему