22 Квітня 2019
Новини

Учитель намагався найняти кілера для вбивства 10-річного учня

Учитель намагався найняти кілера для вбивства 10-річного учня

У США судять вчителя, який намагався найняти кілера для вбивства 10-річного учня та його родини.

Вчителя з Сент-Луїса, штат Міссурі, звинувачують в тому, що він сексуально домагався свого учня, а потім намагався його вбити, - про це пише Newsweek.

Як повідомляє видання, в той час, коли 36-річний Деонте Тейлор був помічником учителя в початковій школі Люшера в 2015 році, він сексуально розбестив 7-річного учня у стінах школи, займаючись з ним оральним сексом. Хоча хлопчик і його сім'я повідомили про цей інцидент в поліцію, Тейлору не було пред'явлено звинувачення до минулого року.

У листопаді 2018 року проти  Тейлора відкрили кримінальну справу, що не завадило йому у цьому ж році отримати сертифікат викладача і стати учителем п'ятого класу в початковій школі Уолнат-Гроув в шкільному окрузі Фергюсон-Флоріссант.

«Містер Тейлор пройшов через той же процес, що і всі наші кандидати в викладачі. Всі проходять перевірку на кримінальне минуле, перевірку на наявність регістра сексуального насильства, і нічого такого не було», - заявив представник шкільного округу Фергюсон-Флоріссант Кевін Хемптон.

У лютому цього року, коли Тейлор очікував суду у в'язниці, він нібито намагався домовитися про те, щоб хтось убив нині 10-річну жертву та його родину, намагаючись втопити справу. Потім Тейлор переконав свого бойфренда, 66-річного Майкла Джонсона, заплатити якійсь людині за скоєння вбивства, що він і зробив, згідно з документами звинувачення. Так званий кілер незабаром став інформатором поліції, в результаті чого плани Тейлора було зірвано і викрито.

На додаток до звинувачень, пов'язаних з інцидентом 2015 року, Тейлор також зіткнувся з ще двома пунктами звинувачення в змові з метою здійснення вбивства і двома пунктами звинувачення в спробі підкупу жертви під час кримінального переслідування. Джонсону висунуто такі ж звинувачення.

Тейлор і Джонсон постали перед судом Сент-Луїса в середу, де вони обидва не визнали себе винними в пред'явлених їм звинуваченнях. Обидва чоловіки в даний час перебувають за гратами.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, замах на вбивство, учень, сша, школа
В тему