19 Квітня 2019
Новини

Дебати: НСК «Олімпійський» охороняють 10 тисяч осіб (фото, відео)

Дебати: НСК «Олімпійський» охороняють 10 тисяч осіб (фото, відео)

Правоохоронці завершують приготування до дебатів – про це сьогодні, 19 квітня, повідомив заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич.

На місці працюють підрозділи вибухотехніків, кінологів та патрульної поліції. Поліцейські перевіряють стадіон на наявність вибухонебезпечних предметів, забезпечують безпеку на частинах дороги, де обмежено рух, повідомляють у Нацполіції.

За словами Олександра Фацевича, Національна поліція завершує підготовчі заходи із забезпечення публічної безпеки під час масових заходів на «Олімпійському».

«Зараз вибухотехнічні групи, кінологи перевіряють територію. Всього публічну безпеку людей забезпечуватимуть понад 10 тисяч поліцейських, військовослужбовців Національної гвардії та Державної служби з надзвичайних ситуацій. Ми готові забезпечити безпеку людей», – наголосив заступник Голови Нацполіції.

За його Андрія Крищенка, формат дебатів та заходи безпеки на НСК «Олімпійський», а також маршрути входу/виходу, місця перебування прихильників кандидатів та їхнього розмежування були затверджені представниками обох штабів та правоохоронцями, змінювати її – наражати на небезпеку громадян.

«Формат проведення дебатів було затверджено на консультаційній нараді за участі представників МВС, УДО, штабів кандидатів та керівництва НСК «Олімпійський». Окрім цього, було зроблено відповідні розрахунки сил та засобів аби безпека на стадіоні була максимальною. Зміна формату заходу призведе до суттєвого зниження рівня безпеки на стадіоні. Закликаю штаби проводити дебати за заздалегідь узгодженим усіма сторонами планом», – сказав Андрій Крищенко.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, дебати, вибори 2019, петро порошенко, володимир зеленський, вибори
В тему