19 Квітня 2019
Новини

На Волині п’яний на Alfa Romeo «організував» потрійну ДТП (фото, відео)

На Волині п’яний на Alfa Romeo «організував» потрійну ДТП (фото, відео)

На Волині, Луцькому районі, селі Рованці біля автомийки самообслуговування сталася ДТП за участі трьох авто – Alfa Romeo (на польській реєстрації), Opel Vectra та Renault Megane.

Про це повідомляють Волинські новини.

Як пояснили очевидці, водій Alfa Romeo спочатку рухався у своїй полосі (у напрямку вул.Дубнівської), а після засліплення фарами вантажівки, яка рухалася на зустріч, водій тимчасово втратив керування і виїхав позаду вантажівки на зустрічну смугу, та помітивши, що на нього рухається авто, зрозумів, що знаходиться не в своїй смузі і почав блимати фарами зустрічному автомобілю.

Уникаючи зіткнення, водій Opel Vectra, який рухався на великій відстані позаду вантажівки, виїхав на зустрічну смугу, та, на жаль, не встиг переїхати на іншу смугу і отримав боковий удар, після чого авто розвернуло та зупинилося на зустрічній смузі. Позаду рухалося ще одне авто, водій якого не встиг зреагувати, тому відбулося ще одне зіткнення – лобове.

Всі учасники ДТП живі, хоча потребували медичної допомоги, адже були серйозні травми. Серед потерпілих – водій Alfa Romeo (власне винуватець ДТП), та водій останнього авто – Renault Megane.

Винуватець автопригоди перебував в стані алкогольного сп’яніння.

На місці аварії працювали дві карети швидкої допомоги та патрульні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, Волинь, волинь, дтп, євробляхи, Відео
В тему